Workshops

MAKE-UP WORKSHOP

Volg een professionele make-up workshop visagie als ultieme verwennerij voor jezelf, deel deze ervaring met je moeder, zus of vriendinnen tijdens een dagje uit of vrijgezellenfeest. Deze workshops worden afgesteld op jou wensen. De workshop kan gevolgd worden in de salon of op locatie.
Tijdens de workshop kan je experimenteren met nieuwe looks, word je professioneel opgemaakt en krijg je een persoonlijk make-up advies, kleuradvies en tips voor huidverzorging.

WAT KOST EEN MAKE-UP WORKSHOP?

De kosten voor een basis make-up workshop is afhankelijk van jou wensen en eventuele locatie. Een make-up workshop in de salon inclusief uitgebreid persoonlijk make-up advies, van ongeveer 1,5 uur,  kost €30 p.p.

 

Maak een afspraak

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
De Vitamine C Boost voor je huid

De Vitamine C Boost voor je huid

Geplaatst op: 2019-10-13

Is jouw huid toe aan een boost? Met de Vitamine C Boost kuur is jouw huid binnen no-time weer opgeknapt! Deze Vitamine C behandeling verbeterd de algehele conditie van de huid en is met name ideaal in combinatie ...

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2018-08-28

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.