Bruidsmakeup

BRUIDSMAKE-UP OP LOCATIE IN FRIESLAND

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Met de juiste visagie kun je de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. Om ontspannen te beginnen aan je mooiste dag, is het extra fijn om dit uit handen te geven en over te laten aan een professionele visagiste.

PROEF MAKE-UP

Een bruidsmake-up begint vaak met het maken van een afspraak voor een proef make-up. Tijdens deze sessie wordt er gekeken naar jou wensen, soort bruiloft, jurk en wat voor make-up daar het best past en waar jij je prettig bij voelt. Een afspraak voor een proef make-up wordt meestal 3 tot 4 weken voor de bruiloft gepland.

DE GROTE DAG

Het verzorgen van de bruidsmake-up duurt ongeveer een uur. Door middel van een advieskaart die tijdens de proef make-up wordt gemaakt, weet je zeker dat de make-up zo zit als tijdens de proefsessie.

Het is in overleg ook mogelijk om de make-up of touch-up te verzorgen voor familie (bijvoorbeeld moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), de getuigen en beste vriendin(nen). Dit kost ongeveer 20 min per persoon.

PRIJZEN BRUIDSMAKE-UP

Bruidsarrangement

€145
Volledig behandeling  
Proef make-up  
Make-up op de trouwdag (op locatie)  

 

Bruidsarrangement inclusief gel/acryl nagels

€200

 

Maak een afspraak

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
De Vitamine C Boost voor je huid

De Vitamine C Boost voor je huid

Geplaatst op: 2019-10-13

Is jouw huid toe aan een boost? Met de Vitamine C Boost kuur is jouw huid binnen no-time weer opgeknapt! Deze Vitamine C behandeling verbeterd de algehele conditie van de huid en is met name ideaal in combinatie ...

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2018-08-28

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.