Inspira Med

Inspira Med - Huidverbeterende behandelingen

Inspira Med is gericht op huidvernieuwing, huidverbetering en huidverjonging. De producten en behandelingen van Inspira Med bestaan uit verschillende lijnen gericht op verschillende huidtypes en zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het behandelplan van Inspira Med bestaan uit behandelingen in de salon en producten voor thuisgebruik voor directe, zichtbare verbetering van de huid.

Alle producten bevatten werkstoffen van natuurlijke oorsprong, die een krachtige werking hebben om zo het beste uit de huid te halen. Deze krachtige werking wordt verkregen op een zachte manier, die de eigen huideigenschappen respecteert en ondersteunt.

Fruitzuurbehandeling

De fruitzuurbehandeling is een belangrijk onderdeel van de Inspira Med behandelingen. Een behandeling met de fruitzuren van Inspira Med zorgt voor de directe verbetering en verjonging van de huid. Fruitzuren zijn essentieel om celvernieuwing van de huid aan te zetten. Dit bereik je niet door alleen de huid ‘oppervlakkig’ te reinigen. De fruitzuur producten zijn er in verschillende sterktes, waarbij ook een milde fruitzuurpeeling die je 2-3x per week thuis kunt gebruiken.

Dit is de beste reiniging voor thuis die dode huidcellen verwijderd en waardoor je huid zichzelf sneller vernieuwd. Door de celvernieuwing te stimuleren wordt je huid sterker en weerbaarder met minder plekjes, oneffenheden, pigmentvlekken en couperose! Dat wil toch iedereen? 

Stappenplan huidverbeterende behandeling

De fruitzuurbehandeling is een essentieel onderdeel van de huidverbeterende behandeling. De behandeling is speciaal afgestemd op jouw huidtype en bestaat uit de volgende stappen: 

Stap 1: Reiniging
Stap 2: optioneel: wimpers/wenkbrauwen verven/epileren
Stap 3: Fruitzuur behandeling (Peel20, Peel40 of Peel60)
Stap 4: Neutralisator
Stap 5: Massage
Stap 6: Ampul/serum
Stap 7: Masker afgestemd op huidtype en fruitzuur 
Stap 8: Nabehandeling (dagcrème/serum)

Huidverbeterende producten voor thuis

Wat gaat ervoor zorgen dat je huid zichtbaar gaat verbeteren? Dat is de kracht van herhaling! Hoe vaker je iets gebruikt, des te beter de werking is op je huid. Een enkele behandeling zal daarom natuurlijk niet hetzelfde effect op je huid hebben als een kuur van behandelingen.
Om zoveel mogelijk uit de huidverbeterende behandelingen te halen zijn er daarom ook salon-waardige producten voor thuis die dit verbeterende effect ondersteunen. Door thuis ook de tijd te nemen voor een gezichtsroutine geniet je van luxe salon producten, én verbeter je tegelijkertijd ook de conditie van je huid! 

Voor welke huidtypen is de Inspira Med behandeling geschikt?

 (Extreem) droge huid

 Onzuivere huid


 Vette huid


 Doffe huid


 Huid met pigmentvlekken


 Huid met rimpels en lijntjes


 Gevoelige huid

Wat kost een huidverbeterende behandeling?

De prijs voor een huidverbeterende behandeling is afhankelijk van je huidtype en de benodigde producten zoals maskers, serums en het fruitzuur product. De prijs ligt ongeveer tussen de €59 en €70 per behandeling.

De huidverbeterende behandelingen kunnen zowel eenmalig als in kuurverband afgenomen worden. Daarnaast is het natuurlijk optioneel om de producten voor thuisgebruik aan te schaffen. Voor het meest optimale resultaat is het advies om de behandeling in kuurverband te boeken.

Bij een kuurverband worden de behandelingen apart ingepland. De prijs voor een kuur kan variëren afhankelijk van de wensen en huidtype.

Wat zijn de voordelen van Inspira Med? 

 De huid vernieuwt zich sneller en gaat er levendiger uitzien

 De kwaliteit van de opperhuid wordt beter


 De huid wordt steviger en gaat er jonger uitzien


 De huid houdt vocht beter vast en gaat er gezonder uitzien


 De Inspira-med methode is geschikt voor iedere huid


 Alle ingrediënten zijn natuurlijk, vegan en cruelty free

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Geplaatst op: 2022-07-01

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageen draadlift behandeling. Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
 • Elke maand laat ik een heerlijke gezichtsbehandeling doen en ik kom altijd weer fris en fruitig thuis.

  Bianca
 • De producten van Inspira:med bevallen mij echt heel goed, mijn huid is heerlijk schoon en zacht. Bedankt en tot snel 😁

  Hanna
 • Wat heb je mij mooi gemaakt op onze bruiloft! Wat ben je een vakvrouw! Bedankt!!

  Ciska
 • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

  Geesje
 • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

  Jeltje
 • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

  Marja
Bianca Hanna Ciska Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.