Huidverbetering

Huidverbetering gaat verder dan alleen huidverzorging. Huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, couperose, of een verouderde en verslapte huid worden met huidverzorging niet opgelost. Dit kan enkel door middel van huidverbetering.

Bij huidverbeterende behandelingen worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Tijdens deze behandelingen worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

De behandelingen zijn het best in kuurverband te boeken voor een optimaal en zichtbaar resultaat.

Wat voor huidverbetering past bij jou?

Heb je interesse in een huidverbeterende behandeling of vraag je je af of deze behandeling bij jou huidtype past? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Tijdens een eerste afspraak zal je huid geanalyseerd worden om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Wat is Skin Vital?

Skin Vital is een innovatief concept wat daadwerkelijk huidproblemen oplost en gaat actief huidveroudering tegen. Het is het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers.

Het concept bestaat uit veilige en pijnloze behandelingen (door middel van microneedling en dermabrasie) om je huid te verbeteren.

De producten van Skin Vital zijn cosmeceuticals en bevinden zich in het gebied tussen cosmetica en medicatie. Deze producten doen veel meer dan alleen het verzorgen van de huid. Skin Vital Concept bestaat uit een lijn van cosmeceuticals met natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Deze professionele behandelingen worden gecombineerd met producten voor thuis om het resultaat van de behandeling te verlengen en behouden.

 

Bekijk de behandelingen

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2018-08-28

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
25 jaar jubileum

25 jaar jubileum

Geplaatst op: 2018-08-28

Nog heel even en dat zit het einde van het jaar er alweer op! Vanaf 2019 is het feest in de salon, want dan bestaat Salon Margreet alweer 25 jaar.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.