Huidverbetering

Huidverbetering gaat verder dan alleen huidverzorging. Huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, couperose, of een verouderde en verslapte huid worden met huidverzorging niet opgelost. Dit kan enkel door middel van huidverbetering.

Bij huidverbeterende behandelingen worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Tijdens deze behandelingen worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

De behandelingen zijn het best in kuurverband te boeken voor een optimaal en zichtbaar resultaat.

Wat voor huidverbetering past bij jou?

Heb je interesse in een huidverbeterende behandeling of vraag je je af of deze behandeling bij jou huidtype past? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens een eerste afspraak zal je huid geanalyseerd worden om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Wat is Inspira Med?

Inspira Med is een innovatief concept dat daadwerkelijk huidproblemen oplost en huidveroudering actief tegen gaat. Deze huidverbeterende behandelingen zijn het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers.

De producten en behandelingen van Inspira Med bestaan uit verschillende lijnen gericht op verschillende huidtypes en zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het behandelplan van Inspira Med bestaan uit behandelingen in de salon en producten voor thuisgebruik voor directe, zichtbare verbetering van de huid.natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

 

Bekijk de behandelingen

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Geplaatst op: 2022-07-01

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageen draadlift behandeling. Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
 • Elke maand laat ik een heerlijke gezichtsbehandeling doen en ik kom altijd weer fris en fruitig thuis.

  Bianca
 • De producten van Inspira:med bevallen mij echt heel goed, mijn huid is heerlijk schoon en zacht. Bedankt en tot snel 😁

  Hanna
 • Wat heb je mij mooi gemaakt op onze bruiloft! Wat ben je een vakvrouw! Bedankt!!

  Ciska
 • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

  Geesje
 • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

  Jeltje
 • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

  Marja
Bianca Hanna Ciska Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.