Huidverbetering

Huidverbetering gaat verder dan alleen huidverzorging. Huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, couperose, of een verouderde en verslapte huid worden met huidverzorging niet opgelost. Dit kan enkel door middel van huidverbetering.

Bij huidverbeterende behandelingen worden dode huidcellen verwijderd en celvernieuwing gestimuleerd. Tijdens deze behandelingen worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

De behandelingen zijn het best in kuurverband te boeken voor een optimaal en zichtbaar resultaat.

Wat voor huidverbetering past bij jou?

Heb je interesse in een huidverbeterende behandeling of vraag je je af of deze behandeling bij jou huidtype past? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens een eerste afspraak zal je huid geanalyseerd worden om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Wat is Inspira Med?

Inspira Med is een innovatief concept dat daadwerkelijk huidproblemen oplost en huidveroudering actief tegen gaat. Deze huidverbeterende behandelingen zijn het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers.

De producten en behandelingen van Inspira Med bestaan uit verschillende lijnen gericht op verschillende huidtypes en zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het behandelplan van Inspira Med bestaan uit behandelingen in de salon en producten voor thuisgebruik voor directe, zichtbare verbetering van de huid.natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

 

Bekijk de behandelingen

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Brow lamination: De trend voor 2021!

Brow lamination: De trend voor 2021!

Geplaatst op: 2021-01-15

Heb je de term brow lamination al voorbij horen komen? Dit is de nieuwste wenkbrauwbehandeling voor prachtige, volle wenkbrauwen!

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Geplaatst op: 2020-02-05

Het is nu ook mogelijk om in de salon nu ook duo behandelingen te boeken. Samen met je moeder of vriendin een ontspannende en huidverbeterende behandeling.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.