Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan door melanine, dat voor de kleur (het pigment) van je huid zorgt. Deze vlekken ontstaan met name onder invloed van zonlicht. Maar ook erfelijkheid of hormonen hebben invloed op je pigment.

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden door de dermabrasie behandeling van Inspira Med. Tijdens deze behandeling wordt de huid gladder gemaakt, waardoor pigmentvlekjes verminderen.

 

Ja, ik wil graag een afspraak!

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Geplaatst op: 2020-02-05

Het is nu ook mogelijk om in de salon nu ook duo behandelingen te boeken. Samen met je moeder of vriendin een ontspannende en gelijk een huidverbeterende behandeling

Lees meer Meer nieuws
Brow lamination: De trend voor 2020!

Brow lamination: De trend voor 2020!

Geplaatst op: 2020-02-05

Heb je de term brow lamination al voorbij horen komen? Dit is de nieuwste wenkbrauwbehandeling voor prachtige, volle wenkbrauwen!

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.