Over mijMijn naam is Margreet van Splunter-Ten Hoeve, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen schoonheidssalon te runnen. Alweer 27 jaar geleden heb ik mijn eigen salon geopend in het mooie Dronrijp, Friesland.

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste maar wilde mij ook graag verder ontwikkelen in andere takken van de branche. Omdat ik erg creatief ben en visagie ook echt een passie van mij is, heb ik in ’95 mijn visagie diploma gehaald en mij hier verder in gespecialiseerd. Als visagist heb ik veel verschillende opdrachten gedaan zoals fotoshoots, bruiloften en miss verkiezingen (Miss Friesland). Ik heb veel make-up demonstraties gegeven in verschillende drogisterijen door heel Nederland. Daarnaast heb ik een aantal jaar les gegeven als docente visagie.

Omdat ik graag wilde doorleren, heb ik ook een opleiding als allround nagelstyliste gevolgd. Ik vind het een mooie uitdaging om mensen met probleemnagels te kunnen helpen. Maar de creatieve kant (nailart) vind ik ook erg leuk om te doen.

Ik ben altijd graag up to date over de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebieden. Daarom ben ik mij sinds 2014 verder gaan specialiseren in huidverbetering. Hierin heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd (voornamelijk in Duitsland, bij de Skin Vital Academie). Daarnaast geef ik demonstraties en trainingen aan andere schoonheidsspecialistes op het gebied van huidverbetering met Skin Vital. Er is in mijn salon een ruime keuze uit verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering.

‘Persoonlijk contact en aandacht staat in mijn salon voorop. Ik vind het belangrijk dat het gezellig is en je met een goed en vooral tevreden gevoel de deur uit gaat!’

Graag tot ziens!

 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Geplaatst op: 2022-07-01

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageen draadlift behandeling. Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
 • Elke maand laat ik een heerlijke gezichtsbehandeling doen en ik kom altijd weer fris en fruitig thuis.

  Bianca
 • De producten van Inspira:med bevallen mij echt heel goed, mijn huid is heerlijk schoon en zacht. Bedankt en tot snel 😁

  Hanna
 • Wat heb je mij mooi gemaakt op onze bruiloft! Wat ben je een vakvrouw! Bedankt!!

  Ciska
 • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

  Geesje
 • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

  Jeltje
 • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

  Marja
Bianca Hanna Ciska Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.