Over mij

Mijn naam is Margreet van Splunter-Ten Hoeve, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen schoonheidssalon te runnen. Alweer 25 jaar geleden heb ik mijn eigen salon geopend in het mooie Dronrijp, Friesland.

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste maar wilde mij ook graag verder ontwikkelen in andere takken van de branche.
Omdat ik erg creatief ben en visagie ook echt een passie van mij is, heb ik in ’95 mijn visagie diploma gehaald en mij hier verder in gespecialiseerd. Als visagist heb ik veel verschillende opdrachten gedaan zoals fotoshoots, bruiloften en miss verkiezingen (Miss Friesland). Ik heb veel make-up demonstraties gegeven in verschillende drogisterijen door heel Nederland. Daarnaast heb ik een aantal jaar les gegeven als docente visagie.

Omdat ik graag wilde doorleren, heb ik ook een opleiding als allround nagelstyliste gevolgd. Ik vind het een mooie uitdaging om mensen met probleemnagels te kunnen helpen. Maar de creative kant (nailart) vind ik ook erg leuk om te doen.

Ik ben altijd graag up to date over de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebieden. Daarom ben ik mij sinds 2014 verder gaan specialiseren in huidverbetering. Hierin heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd (voornamelijk in Duitsland, bij het Skin Vital Academie). Daarnaast geef ik demonstraties en trainingen aan andere schoonheidsspecialistes op het gebied van huidverbetering met Skin Vital. Er is in mijn salon een ruime keuze uit verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering.

‘Persoonlijk contact en aandacht staat in mijn salon voorop. Ik vind het belangrijk dat het gezellig is en je met een goed en vooral tevreden gevoel de deur uit gaat!’

Graag tot ziens!

 

 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Brow lamination: De trend voor 2021!

Brow lamination: De trend voor 2021!

Geplaatst op: 2021-01-15

Heb je de term brow lamination al voorbij horen komen? Dit is de nieuwste wenkbrauwbehandeling voor prachtige, volle wenkbrauwen!

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Geplaatst op: 2020-02-05

Het is nu ook mogelijk om in de salon nu ook duo behandelingen te boeken. Samen met je moeder of vriendin een ontspannende en huidverbeterende behandeling.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.