Nieuw: Malu Wilz collectie

Nieuw: Malu Wilz Midnight Star collectie

Deze week is de nieuwe Malu Wilz collectie binnengekomen met prachtige kleuren voor de herfst/winter. Kom langs in de salon voor een gratis proef make-up met deze nieuwe producten.
De lang houdbare lipsticks met zijdezachte glans zijn verkrijgbaar in de kleuren 'Nude Perfection' en 'Chic Aubergine'. De Matt Lip Fluid, in 3 verschillende klereun, is een metallic lipgloss met intensieve dekking en matte finish. 
Voor een mooie oogschaduwlook is er de Eye Shadow Pen, een watervaste oogschaduwpen die tot wel 10 uur blijft zitten en niet in de lijntjes trekt. Deze pen kan ook goed in combinatie met oogschaduw gebruikt worden. 
 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2018-08-28

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
25 jaar jubileum

25 jaar jubileum

Geplaatst op: 2018-08-28

Nog heel even en dat zit het einde van het jaar er alweer op! Vanaf 2019 is het feest in de salon, want dan bestaat Salon Margreet alweer 25 jaar.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.