Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?
Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die verschillende fruitzuren bevat, verwijderd dode huidcellen en geeft een verjongend en reinigend effect. De huid is hierdoor weer als nieuw!

Wat is het resultaat van een fruitzuurbehandeling?
Het effect van deze peeling (in kuur verband) is een grondig gereinigde, frisse huid, verbeterde hydratatie en stimulatie van de aanmaak van nieuwe huidcellen. 

Wat zijn de stappen van een fruitzuurbehandeling?
De eerste stap is het reinigen van de huid. Daarna wordt het fruitzuur voor een korte duur op de huid aangebracht en dringt door in de onderliggende huidlagen, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd met het Skin Vital Beautyelixer. Deze lotion met 63% aan actieve ingediënten geeft de huid een enorme boost, voorziet de huid van vocht, voelt fluweelzacht en verfijnt de porieën. 

Is een fruitzuurbehandeling geschikt voor mij? 
Een fruitzuurbehandeling (in kuurverband) geeft een zichtbare verbetering van de huid, pigmentatie en uitstraling. Heb je last van milde acne, fijne lijntjes, rimpels, of oudersdomsvlekken? Dan is deze behandeling een goede keus! Meer informatie? Neem dan hier contact op.

 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Brow lamination: De trend voor 2021!

Brow lamination: De trend voor 2021!

Geplaatst op: 2021-01-15

Heb je de term brow lamination al voorbij horen komen? Dit is de nieuwste wenkbrauwbehandeling voor prachtige, volle wenkbrauwen!

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Geplaatst op: 2020-02-05

Het is nu ook mogelijk om in de salon nu ook duo behandelingen te boeken. Samen met je moeder of vriendin een ontspannende en huidverbeterende behandeling.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.