De Vitamine C Boost voor je huid

Is jouw huid toe aan een boost? Met de Vitamine C Boost kuur is jouw huid binnen no-time weer opgeknapt!
Deze Vitamine C behandeling verbeterd de algehele conditie van de huid en is met name ideaal in combinatie met fruitzuurbehandelingen. Je teint wordt gelijkmatiger en zachter, oneffenheden verdwijnen en ouderdomsvlekken vervagen na 3 weken.  

Deze Vitamine C Boost is verkrijgbaar als een (3 weekse) kuur voor thuis voor dagelijks gebruik. Deze kuur bestaat uit pure Vitamine C parels met een hoge concentratie van 79%.
In deze parelvorm blijft de vitamine C vers tot het moment dat het wordt aangebracht op de huid. De hoge en verse concentratie vitamine C heeft daarom het optimale effect op de huid. De elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert, lijntjes worden minder diep en het huidbeeld verfijnt.


Nu verkrijgbaar in de salon! 

 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Geplaatst op: 2022-07-01

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageen draadlift behandeling. Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
 • Elke maand laat ik een heerlijke gezichtsbehandeling doen en ik kom altijd weer fris en fruitig thuis.

  Bianca
 • De producten van Inspira:med bevallen mij echt heel goed, mijn huid is heerlijk schoon en zacht. Bedankt en tot snel 😁

  Hanna
 • Wat heb je mij mooi gemaakt op onze bruiloft! Wat ben je een vakvrouw! Bedankt!!

  Ciska
 • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

  Geesje
 • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

  Jeltje
 • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

  Marja
Bianca Hanna Ciska Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.