Gelnagels

Wil je graag kunstnagels? De twee populairste mogelijkheden zijn: acrylnagels of gelnagels.

De keuze voor gel of acryl hangt (onder andere) af van de sterkte van je eigen nagels en hoe het materiaal aan je natuurlijke nagels hecht. Gel en Acryl kan beide gebruikt worden om nagels te verstevigen en/of te verlengen.

Gelnagels

Bij een nagelverlenging met gel, wordt gebruikt gemaakt van tips/sjablonen om je nagel te verlengen. Vervolgens wordt hier de gel overheen aangebracht, wat uithardt in een UV-lamp.

Acrylnagels

Acryl bestaat uit een poeder en vloeistof, wat op de nagels wordt aangebracht in de juiste vorm. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Daarna worden de nagels gepolijst en gevijld.

 

Maak een afspraak

 

Bekijk de prijslijst

 

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
De Vitamine C Boost voor je huid

De Vitamine C Boost voor je huid

Geplaatst op: 2019-10-13

Is jouw huid toe aan een boost? Met de Vitamine C Boost kuur is jouw huid binnen no-time weer opgeknapt! Deze Vitamine C behandeling verbeterd de algehele conditie van de huid en is met name ideaal in combinatie ...

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.