Behandelingen

Als allround nagelstyliste vind ik het vooral belangrijk dat mijn klanten tevreden en met verzorgde handen en nagels de deur uit gaan.

Last van probleemnagels?

Er zijn weinig nagelsalons die ervaring hebben met probleemnagels terwijl er wel veel mogelijkheden zijn. Door mijn jarenlange ervaring als allround nagelstyliste heb ik veel verschillende probleemnagels behandeld.

Er zijn verschillende aandoeningen en medicijnen die de conditie van de nagels kunnen beïnvloeden. Zo heb ik ervaring met het behandelen van probleemnagels van klanten met o.a reuma, psoriasis en die chemobehandelingen hebben ondergaan.

Ook voor bijtnagels kun je bij mij terecht. Zelfs de meest korte nagels kunnen behandeld worden met een nagelverlenging met mooie, verzorgde nagels als resultaat.

Een verzorgende manicure

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan heel veel invloeden. Deze invloeden kunnen er voor zorgen dat de conditie van je nagels verminderd, en je handen droog aanvoelen. Met een manicure behandeling krijgen je handen en nagels een oppepper en zien ze er weer mooi en verzorgd uit.

Wat is Gellak?

Wil jij 2 weken een perfect glanzende kleur op je nagels? GelColor by OPI draagt als een gel maar ziet er uit als nagellak!
Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Kies dan voor een gellak. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Nieuw: Malu Wilz collectie

Nieuw: Malu Wilz collectie

Geplaatst op: 2018-11-01

Kom langs in de salon voor een gratis proef make-up met deze nieuwe producten.

Lees meer Meer nieuws
25 jaar jubileum

25 jaar jubileum

Geplaatst op: 2018-08-28

Nog heel even en dat zit het einde van het jaar er alweer op! Vanaf 2019 is het feest in de salon, want dan bestaat Salon Margreet alweer 25 jaar.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.