De beste fruitzuurpeeling voor thuis

Geplaatst op 15-01-2021

Uitgelicht: Peel 20 Exfoliator - De Peel 20 is een fruitzuurpeeling die je thuis kunt gebruiken. Dit product is een echte must-have voor thuis, als ondersteuning naast een behandeling maar ook juist nu de salons tijdelijk dicht zijn.

Wat doet de Peel 20? 

Deze fruitzuurpeeling verwijderd op zeer effectieve wijze dode huidcellen. Dit is een milde variant die je gerust 2 tot 3 keer per week kunt gebruiken. In de salon gebruik ik tijdens een huidverbeterende behandeling de Peel 40 of 60. Deze varianten hebben een veel sterkere werking, zijn daardoor ook niet geschikt voor wekelijks gebruik, en worden alleen in een huidverbeterende behandeling toegepast.

Waarom heb ik een fruitzuurpeeling nodig? 

Je kent vast de ‘gezichtsscrubs’ nog wel, een fruitzuurpeeling is een intensievere (en effectievere) vervanging. De peeling bevat o.a. glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur en fruitzuren en deze stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Een fruitzuurpeeling verwijderd dode huidcellen en reinigt de huid veel grondiger dan je alleen met een ‘normale’ reiniging kunt bereiken. Daardoor worden de producten die je na deze peeling gebruikt veel beter opgenomen door je huid en zorgen voor een verbetering van je huidconditie. 

Kortom: Kan jouw huid een grondige reiniging en wel wat extra liefde en aandacht gebruiken? Dan is de Peel 20 onmisbaar in je huidverzorgingsroutine! 

Deel dit bericht:

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0517-232479
Brow lamination: De trend voor 2021!

Brow lamination: De trend voor 2021!

Geplaatst op: 2021-01-15

Heb je de term brow lamination al voorbij horen komen? Dit is de nieuwste wenkbrauwbehandeling voor prachtige, volle wenkbrauwen!

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Nieuw: Duo behandelingen - Heerlijk met z'n tweeën ontspannen!

Geplaatst op: 2020-02-05

Het is nu ook mogelijk om in de salon nu ook duo behandelingen te boeken. Samen met je moeder of vriendin een ontspannende en huidverbeterende behandeling.

Lees meer Meer nieuws
  • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

    Geesje
  • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

    Jeltje
  • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

    Marja
Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.