De beste fruitzuurpeeling voor thuis

Geplaatst op 15-01-2021

Uitgelicht: Peel 20 Exfoliator - De Peel 20 is een fruitzuurpeeling die je thuis kunt gebruiken. Dit product is een echte must-have voor thuis, als ondersteuning naast een behandeling maar ook juist nu de salons tijdelijk dicht zijn.

Wat doet de Peel 20? 

Deze fruitzuurpeeling verwijderd op zeer effectieve wijze dode huidcellen. Dit is een milde variant die je gerust 2 tot 3 keer per week kunt gebruiken. In de salon gebruik ik tijdens een huidverbeterende behandeling de Peel 40 of 60. Deze varianten hebben een veel sterkere werking, zijn daardoor ook niet geschikt voor wekelijks gebruik, en worden alleen in een huidverbeterende behandeling toegepast.

Waarom heb ik een fruitzuurpeeling nodig? 

Je kent vast de ‘gezichtsscrubs’ nog wel, een fruitzuurpeeling is een intensievere (en effectievere) vervanging. De peeling bevat o.a. glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur en fruitzuren en deze stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Een fruitzuurpeeling verwijderd dode huidcellen en reinigt de huid veel grondiger dan je alleen met een ‘normale’ reiniging kunt bereiken. Daardoor worden de producten die je na deze peeling gebruikt veel beter opgenomen door je huid en zorgen voor een verbetering van je huidconditie. 

Kortom: Kan jouw huid een grondige reiniging en wel wat extra liefde en aandacht gebruiken? Dan is de Peel 20 onmisbaar in je huidverzorgingsroutine! 

Deel dit bericht:

Contact

Salon Margreet
Sjirk de Walstrjitte 6
9035 BW Dronrijp

0648638387
Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Nieuw: Collageen draadlift behandeling

Geplaatst op: 2022-07-01

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageen draadlift behandeling. Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Lees meer Meer nieuws
Wat is een fruitzuurbehandeling?

Wat is een fruitzuurbehandeling?

Geplaatst op: 2021-10-11

Wat is een fruitzuurbehandeling? Een fruitzuurbehandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Bij deze behandeling van Skin Vital wordt een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht. Deze peeling die ...

Lees meer Meer nieuws
 • Elke maand laat ik een heerlijke gezichtsbehandeling doen en ik kom altijd weer fris en fruitig thuis.

  Bianca
 • De producten van Inspira:med bevallen mij echt heel goed, mijn huid is heerlijk schoon en zacht. Bedankt en tot snel 😁

  Hanna
 • Wat heb je mij mooi gemaakt op onze bruiloft! Wat ben je een vakvrouw! Bedankt!!

  Ciska
 • Gister mijn 2e Skin Vital behandeling gehad. Ik zie en voel nu al verbetering van mijn huid en dat zonder botox of fillers!

  Geesje
 • Ik ben er heel tevreden naar huis gegaan. Met hele mooie nagels ben er trots op. Margreet bedankt!

  Jeltje
 • Ik was helemaal blij met de make-up op mijn bruiloft. Top gedaan Margreet!

  Marja
Bianca Hanna Ciska Geesje Jeltje Marja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.